Hvad bærer Hollywood berømtheder

De fleste af os elsker disse Hollywood berømtheder, som vi ofte ser på tv og i filmene. De synes at have alt: berømmelse, formue, mode … Hvad mere kan de bede om? Og det bedste ved at være en berømt berømthed er, at de har den luksus at bære de mest trendy kjoler og tøj så ofte som de vil have. Vil du kende de seneste trends i Hollywood mode for dette år og følge stilen til din yndlings berømthed? Så er det et must, at du bør vide, hvad Hollywood berømtheder bruger i 2017.

Hvad er varmt i Hollywoods verden i dag:

2017 er et strålende år i modeens verden, da alle kan bære det, de vil have uden nogen begrænsninger. Berømtheder kan også benytte sig af denne luksus og være klædt i enhver form for tøj til at komplimentere deres image som en berømthed. Her er en liste over nogle mode hæfteklammer, som Hollywood berømtheder bærer i år:

1. Erklæring solbriller – Uanset om man bruger en dag på en filmoptagelse eller undgår kameraets blink i paparazzi, er udsagnsbrillerne et fantastisk modeart, som de fleste berømtheder bærer. Solbrillerne passer til en skuespillerens livsstil, da det skjuler ansigtet fra den daglige eksponering, der står over for fansen i offentlige arrangementer, og det elegante design af disse solbriller alene kan bekræfte deres berømthedsstatus, da dette tilbehør leveres med en stor pris.

2. Shining-shimmering kjole – Kvinder Hollywood berømtheder ses ofte iført klæbrig kjole under formelle funktioner som prisen pris eller film premieresiater. Disse kjoler kommer ofte med årstidens farver og er normalt broderet med diamantpinde og andre halvædelsten for at understrege formeligheden af ​​anledningen.

3. Designer kjoler – Til semi-formelle lejligheder, kendsler ofte går til den minimalistiske designer kjole, der ofte er designet af landets øverste mode designere. Disse outfits kommer også med sæsonbestemte farver og blomstermotiver (som Jennifer Aniston). Nogle designs viser en stødende hals (op til navlen) for at fremhæve på brystområdet og tvinge alle til at få et blik på det.

4. Casual wear – Når berømtheder går en tur i parken eller en gåtur i indkøbscenteret, bruger de normalt noget, der er afslappet og behageligt som bomulds skjorter, tynde jeans, veludstyrede sko eller hæle og en funktionel håndtaske. Et typisk eksempel på dette er som Jessica Biel, som hun i mange tilfælde havde set hvidt t-shirt, tynde jeans, røde hæle, aviator solbriller og en bowling håndtaske.

5. Sneakers – Siden revolutionen af ​​retro blev populær i begyndelsen af ​​2000-tallet, har nogle kvindelige berømtheder også sluttet sig til sneaker bandwagon. Som for eksempel Rihanna eller Nicki Minaj ses disse berømtheder ofte med Air Jordan Retro og Adidas originaler. De udtrykker virkelig udtrykket “Chicks in kick”, da disse piger aldrig tøver med at bære stilfulde sneaks for at vise deres kærlighed til mode.

Så hvis du vil være ‘ind’ og trendy som dine yndlingsberettelser, så skal du følge listen over Hollywood modetrends for 2017. Forkæl dig i disse stilfulde designs, og du vil kunne trække af det kendte look, som du altid vil har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *